Over ons
 
Chiropractie Oosterhout is in 1987 gestart door de heer Charles Pfeifle en is in september 2015 overgenomen door de heer Shaun Smith.
Shaun Smith, Principaal Chiropractor
 
Ik ben geboren en getogen in Zuid-Afrika. In 2002 ben ik verhuisd naar Engeland om chiropractie te studeren. Na mijn afstuderen heb ik een tijd in Engeland gewerkt en sinds 2012 woon ik met veel plezier in Nederland met mijn vrouw Sacha.
 
Chiropractie is mijn vak en mijn passie. Mijn aanpak is professioneel, vriendelijk en persoonlijk. Allereerst vind ik het erg belangrijk om op hoogte te blijven van de nieuwste onderzoeken en behandelmethoden om de beste resultaten te behalen bij mijn patiënten. Daarnaast ligt mijn focus vooral bij mijn patiënt, wat speelt er? De kern van het probleem onderzoeken om zowel de oorzaak als de klacht aan te pakken en zorgen voor verbetering op korte en lange termijn. Het welzijn van mijn patiënten staat bij mij centraal.
 
Mijn privétijd breng ik het liefste door met mijn familie. Wij zijn een actief gezin, dat graag sport en van de zon geniet. Sacha doet regelmatig mee aan hardloopwedstrijden. Onze dochter Mika is bijna 3 jaar en ze wil net zoals haar moeder steeds meer bewegen en buitenzijn. Zelf doe ik aan krachttraining, lopen, golf en tennis. Sport is een grote passie van mij en ik vind het daarom een mooie uitdaging om sporters van alle niveaus van hun blessures af te helpen.
 
Maak nu een afspraak met Shaun
Leonie Domenie, Chiropractor

Ik ben Leonie Domenie, opgegroeid in Made. Van jongs af aan wist ik dat ik iets in de gezondheidszorg wilde doen. Na het behalen van mijn VWO diploma heb ik de opleiding tot HBO- verpleegkundige afgerond. Van collega verpleegkundigen met rugklachten hoorde ik over hun positieve ervaringen met chiropractie. Na een meeloopdag in een chiropractiepraktijk werd mijn enthousiasme gewekt voor dit beroep en besloot ik naar Engeland te gaan om chiropractie te studeren. Ik heb de vijfjarige universitaire studie aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth met succes afgerond.

Tijdens mijn tweejarige masteropleiding heb ik ervaring opgedaan in een praktijk voor reguliere chiropractie. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in een praktijk gericht op het behandelen van sporters op verschillende niveaus, van beginnende tot professionele sporters. Ook heb ik bijscholing gevolgd op het gebied van kinderen en zwangerschapsklachten en heb ik ervaring opgedaan in een praktijk waar nauw samengewerkt werd met verloskundigen. Ik volg regelmatig cursussen en seminarie  om up-to-date te blijven met de laatste evidentie en behandeltechnieken.

Naast mijn passie voor mijn vak en mijn interesse in het functioneren van het bewegingsapparaat, houd ik ervan om zelf sportief bezig te zijn. In mijn vrije tijd speel ik hockey en doe ik regelmatig aan hardlopen en fitness.
Maak nu een afspraak met Leonie